skip to Main Content

Logo Design

Logo design

Een professioneel logo nodig? Wij helpen u onze photoshop editors kunnen professionele logo’s maken in JPG of JPEG bestand. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl terug komt in het logo. Daarbij maken wij ook nog eens een favicon van uw logo die u op uw website kunt zetten. Een favicon is het logo van een website wat je bovenaan de URL ziet staan. Ook kunnen we van uw logo een banner maken voor bijvoorbeeld Youtube, voor uw website of andere social media.

Wat zorgt voor een professioneel logo?

Het doel van een logo is in de meeste gevallen naamsbekendheid. Of uit te laten stralen wat het bedrijf doet of is. Hoewel er eigenlijk geen regels zijn om een professioneel logo te maken zijn er wel guidelines die u kunnen helpen bij het creëren van uw logo. Als u naar de meest bekende en beste logo’s kijkt van deze tijd komen de volgende onderwerpen vaak naar voren in de logo’s:

➙ Het logo is simpel
➙ Het logo is gedenkwaardig
➙ Het logo is geschikt voor een bedrijf
➙ Het logo is veelzijdig
➙ Het logo is tijdloos

Als uw logo over de bovengenoemde onderwerpen beschikt is het waarschijnlijk een heel goed logo. Daarbij is het belangrijk dat u niet teveel toeters en bellen aan uw logo heeft. Hoe simpeler het logo is hoe beter mensen het kunnen onthouden en herkennen.

Zelf een logo maken

Als u het geld niet heeft om een logo te laten maken of u maakt liever zelf een logo zijn er wel websites waar u zelf uw logo kan laten maken. Freelogodesign is bijvoorbeeld een van deze websites alhoewel het logo niet professioneel is kunt u met Freelogodesign wel leuke logo’s maken voor bijvoorbeeld een youtube channel. Freelogodesign is erg makkelijk om te gebruiken u gaat gewoon naar de website vult de naam in van uw logo of bedrijf daarna kiest u een logo uit wat u wel wat lijkt en kunt u vervolgens het logo bewerken. Als u dan uw logo heeft bewerkt en opgeslagen kunt u op “downloaden” klikken dan vult u simpelweg u e-mail in en download het logo uit uw e-mail.

Back To Top