skip to Main Content

Wordpress webdesign

Wij maken prachtige websites

Een wordpress website nodig? Wij helpen u graag ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van websites met WordPress. Onze websites komen standaard met SEO (Search engine optimalisation) met andere woorden wij zorgen ervoor dat u goed te vinden bent in Google. Ook maken wij websites met de huisstijl die u wilt hebben. Als wij een website voor u maken geniet u van de gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Hier zijn enkele andere voordelen bij het hebben van een WordPress website:

➙ Eenvoudig en gebruiksvriendelijk beheer
➙ Goed uitbreidbaar met maatwerk
➙ 100% zoekmachine vriendelijk
➙ Relatief lage kosten om website te maken
➙ Betrouwbaar open en transparant

Wij maken ook webshops

Wilt u een webshop beginnen ook dat kunnen wij voor u regelen. Mywebdesign is gespecialiseerd in het maken van webshops met WordPress & Woocommerce. Woocommerce is een template in WordPress waarmee u een webshop kan opstarten wij werken al jaren met dit programma en zijn expert op het gebied van WordPress webshops met woocommerce. Daarbij kunnen wij ook nog eens uw webshop customizen dit is vooral handig als er meer opties zijn bij een product. Wij kunnen er dus voor zorgen dat klanten producten kunnen customizen voordat de klant tot koop over gaat. De klant krijgt dus bijvoorbeeld de optie om uit kleur of maat te kiezen of zelfs een tekst voor het product te kiezen. Ook kunnen wij regelen dat u website bijna elk betaal systeem accepteert van ideal tot bitcoin en creditcards.

Wordpress website maken

Het voordeel van Mywebdesign

Wij hebben programmeurs in dienst hierdoor kunnen wij unieke websites maken. Bij andere WordPress website aanbieders loopt u de kans dat u een website krijgt die uit een template is gemaakt. Bij dit soort Websites loopt u het risico dat andere mensen een soortgelijke website als u hebben of later nog krijgen bij ons is dit echter niet het geval. Daarbij geniet u bij ons van lage prijzen van het maken van uw website dit komt omdat WordPress niet zoveel werk vereist als bijvoorbeeld een volledig gecodeerde website. Tevens zorgen wij er ook nog voor dat u website er natuurlijk goed uitziet en goed te vinden is in de Google analytics.

Back To Top