skip to Main Content
WordPress Gebruiken Voor Webdesign

WordPress gebruiken voor webdesign

Het makkelijkste programma voor webdesign

Wordpress

Kunt u niet coderen en wilt u toch nog een mooie website maken? Er is nog hoop! Er is namelijk een programma genaamd WordPress wat u de optie geeft om websites te maken zonder te coderen. Hoe kan u beginnen met het gebruiken van WordPress? Dit is eigenlijk best simpel veel websites die een domein aanbieden hebben al een kant en klaar pakket met WordPress erin. Strato is bijvoorbeeld een goede aanbieder van dit soort websites. Echter zijn er nog veel andere domein aanbieders die WordPress bij hun service hosten.

Wat zijn de mogelijkheden bij WordPress?

WordPress heeft veel mogelijkheden er zijn veel verschillende thema’s die u kunt installeren. Echter kosten sommige thema’s geld en bij andere thema’s moet u waarschijnlijk betalen om alle functies te kunnen benutten. Een thema kunt u in WordPress aanpassen onder het kopje “customizer” Hier kunt u bijvoorbeeld de website achtergrond veranderen, het logo van de website, het favicon, de header, de kleur en natuurlijk de stijl van uw website. Ook is het mogelijk bij WordPress om plugins te installeren de meeste plugins zijn gelukkig gratis maar let op er zijn ook plugins waar u voor moet betalen. Een paar voorbeelden van plugins die u kunt installeren zijn: Yoast voor Google SEO (Search engine optimalisation), Google maps plugin, Woocommerce om een webshop te maken, Really simple SSL om uw website te beveiligen, Sitemaps om uw website doorzichtiger te maken, en nog vele andere plugins ook zijn er bijvoorbeeld plugins om mooie website pagina’s te maken voor uw webdesign. Een goed voorbeeld hiervan is Bakery page editor.

Hoe werkt Bakery page editor?

Wordpess webdesign

Bakery is eigenlijk heel makkelijk om te leren en wat het programma zo goed maakt is dat het u veel opties geeft om uw pagina te bewerken. Bakery geeft u bijvoorbeeld de optie om foto’s op uw pagina toe te voegen, te bewerken met leuke kleurtjes,te werken met animaties, en linkjes met knoppen naar andere websites of andere pagina’s te maken. U kunt echter nog veel meer met bakery page editor dus als u begint met WordPress is bakery zeker het proberen waard. Om Bakery page editor te installeren gaat u naar het kopje “plugins” daarna gaat u naar nieuwe plugins en vult u bij zoek WPbakery in. Als het goed is kunt u daar bakery kopen en installeren op uw WordPress website door op het knopje plugin uploaden te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top